Εισαγγελία Αρείου Πάγου για Μάτι: Ακλόνητη η θέλησή μας να προχωρήσουν οι έρευνες

09/10/18 • 19:07 | UPD 09/10/18 • 19:07

Newsroom eleftherostypos.gr

Δεκαπέντε ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε για την εισαγγελική έρευνα στο Μάτι, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε συγγενείς θυμάτων και πυρόκλητους.

Δεκαπέντε ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε για την εισαγγελική έρευνα στο Μάτι, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε συγγενείς θυμάτων και πυρόκλητους. Καλεί όσους αμφισβητούν τη θέλησή της να περαιωθεί τάχιστα η έρευνα, να της τηλεφωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού για κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί της προκειμένου να τους πείσει για τα περί του αντιθέτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά από όσα γράφτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπo», τονίζεται στην ανακοίνωση, «περί δήθεν παρέμβασής μας, για την καθυστέρηση της περάτωσης της προκαταρκτικής ποινικής εξέτασης για την υπόθεση των πυρκαγιών της 23-7-2018 στην Ανατολική Αττική, την οποία μάλιστα εμείς διατάξαμε, ήδη από 24-7-2018, καλούμε όσους εκ των πληγέντων από τις πυρκαγιές, συγγενείς θυμάτων διατηρούν αμφιβολίες για την ακλόνητη θέληση και απόλυτη στάση μας σχετικά με την άμεση περαίωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την απόδοση των ποινικών ευθυνών» ενώ είναι πλέον θέμα χρόνου η απόδοση ευθυνών στα εμπλεκόμενα στο κουβάρι των ευθυνών πρόσωπα».