Κωνσταντινεάς: Αν δεν ήταν οι αστυνομικοί δεν θα έβγαινα από το νοσοκομείο [βίντεο]

24/09/18 • 12:44 | UPD 24/09/18 • 12:45

Newsroom eleftherostypos.gr

«Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο» δήλωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας για τον ξυλοδαρμό του την Κυριακή εξερχόμενος τη Δευτέρα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

«Χάρη στους αστυνομικούς βγαίνω από το νοσοκομείο» δήλωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας εξερχόμενος τη Δευτέρα από το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

«Ευχαριστώ το νοσηλευτικό προσωπικό, τον κόσμο που με παίρνει τηλέφωνο, τον απλό πολίτη… Eγώ μια κουβέντα θέλω να πω: το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του… Πρέπει να σταματήσουν αυτά» σημείωσε στο mesogeiotv.gr εμφανώς σοκαρισμένος.

«Ευχαριστώ τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους για να μπορώ να φύγω σήμερα και να δίνουμε αγάπη στο στον κόσμο» πρόσθεσε.

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

Συνολικά, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr μέχρι χθες βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί 11 προσαγωγές.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντινέας για την επίθεση σε βάρους του: Είμαι τυχερός που ζω, δεν θα περάσει ο φασισμός