Αγνωστοι ξυλοκόπησαν τον Πέτρο Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα

23/09/18 • 20:10 | UPD 23/09/18 • 23:03

Newsroom eleftherostypos.gr

Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα - Πάμισος κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας στην οδό Καλλιπατείρας στην Καλαμάτα.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.

Το επεισόδιο έγινε μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος κοντά σε στέκι οπαδών της Καλαμάτας στην οδό Καλλιπατείρας στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στο Eleftherostypos.gr ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση ενώ επισήμανε πως τα άτομα που του επιτέθηκαν πρόσκεινται στον ακροδεξιό χώρο καθώς κατά τη διάρκεια της επίθεσης  οι δράστες που ήταν πάνω από 20 φώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ατόμων.

Την απερίφραστη καταδίκη της εκφράζει η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχθηκε στην Καλαμάτα ο βουλευτής Πέτρος Κωσταντινέας. Το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση πως «τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και την ομαλότητα στη χώρα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

«Ο πατριωτισμός δεν είναι βία και τραμπουκισμοί. Ο πατριωτισμός είναι ο αγώνας για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και την ελευθερία τους, με όλα τα μέσα που δίνει η Δημοκρατία» προσθέτει ο κ. Τοσουνίδης, καταλήγοντας στη δήλωσή του πως «η βία δεν θα περάσει. Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντί της».

Copy link
Powered by Social Snap