«Σαν να της είχε ζητηθεί βοήθεια»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Λαγούδη: Παραπλανητικό το ραντεβού αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

20/09/18 • 17:41 | UPD 20/09/18 • 17:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Νέα στοιχεία ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Νέα στοιχεία ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Νέα αυτοψία που έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη Ειρήνη, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή. Έκαναν ξανά την τελευταία τη διαδρομή που έκανε η 44χρονη μητέρα τις τελευταίες της ώρες. «Η διαδρομή όπου βρέθηκε μισοκαμένο το αμάξι της Ειρήνης είναι τόσο κοπιώδης, που ακόμα κι αν κάποιος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μέχρι να φτάσει θα το είχε μετανιώσει» υπογραμμίζει ο Βασίλης Ταουξής.

Η μέρα που έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη ήταν βροχερή και το έδαφος εξαιρετικά λασπώδες. «Πώς μπόρεσε και πέρασε το μικρό χρυσαφί αυτοκινητάκι από τέτοιο δρόμο;» διερωτάται ο δικηγόρος. «Το ραντεβού δείχνει να ήταν εσπευσμένο και παραπλανητικό» προσθέτει, αναφέροντας ότι η επιμονή της Ειρήνης Λαγούδη να κάνει το δρομολόγιο ήταν εξαιτίας κάποιας επείγουσας κλήσης για παροχή βοήθειας.

Ο κ.Ταουξής σημείωσε επίσης ότι η 44χρονη μητέρα σταμάτησε σε βενζινάδικο και πήρε ένα μπετόνι πετρέλαιο κίνησης Diesel, δηλαδή καύσιμο για πετρελαιοκίνητα τζιπ και όχι καύσιμο που παίρνει εύκολα φωτιά.

Copy link
Powered by Social Snap