Σώες οι δύο γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί σε φαράγγια στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σώες οι δύο γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί σε φαράγγια στην Κρήτη

Καλά στη υγεία της είναι η γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι του Κομμού στην Κρήτη. Άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να την εντοπίσουν και να την απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η 61χρονη Γερμανίδα δεν έχει τραυματιστεί, όμως είναι εμφανώς σοκαρισμένη και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Περιοχής.

Αίσιο τέλος και για την τουρίστρια που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Δίκταμου στα Χανιά.Τις αρχές ειδοποίησαν οι φίλοι της μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112.

Η επιχείρηση των πυροσβεστών ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3 ώρες. Η τουρίστρια έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι με αποτέλεσμα να μεταφέρεται με φορείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβέστες θα πρέπει να διασχίσουν περισσότερα από 3χιλιόμετρα για να φτάσουν στο ασθενοφόρο που περιμένει να τη παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 2 οχήματα με 7 άνδρες της πυροσβεστικής από Χανιά και Βρύσες.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version