Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που μαχαίρωσε υπάλληλο μπαρ στα Χανιά

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που μαχαίρωσε υπάλληλο μπαρ στα Χανιά

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή κρίθηκε ο 23χρονος που το βράδυ της Τρίτης τραυμάτισε με τη χρήση μαχαιριού στην κοιλιά 29χρονο εργαζόμενο σε κατάστημα εστίασης στα Χανιά. 

Το περιστατικό συνέβη έξω από το κατάστημα που εργαζόταν το θύμα της επίθεσης στο παλιό λιμάνι. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 20χρονος που μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εναντίον τους είχε ασκηθεί από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, ενώ το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: cretalive.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version