Θερμόαιμοι κάτοικοι στην Κομοτηνή «τραμπουκίζουν» μέσω… παρμπρίζ ιδιοκτήτες ΙΧ!

12/09/18 • 21:50 | UPD 12/09/18 • 21:50

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα απειλητικό μήνυμα βρήκαν δύο οδηγοί στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων στην Κομοτηνή, που στάθμευσαν σε σημείο που αν και δεν απαγορευόταν η στάθμευση, προφανώς ενοχλούσε κάποιον από τους περίοικους

Ένα απειλητικό μήνυμα βρήκαν δύο οδηγοί στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων στην Κομοτηνή, που στάθμευσαν σε σημείο που αν και δεν απαγορευόταν η στάθμευση, προφανώς ενοχλούσε κάποιον από τους περίοικους.

Σύμφωνα με το xronos.gr, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες, το μήνυμα του ενοχλημένου κατοίκου προς τους οδηγούς ήταν: «Εάν ξαναπαρκάρεις εδώ θα έχεις πρόβλημα εσύ και το αυτοκίνητό σου. Εμείς που μένουμε εδώ που θα παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας;».

Διερχόμενος υποστηρίζει ότι ανάλογο περιστατικό έχει συμβεί και στο παρελθόν, καθώς ο κάτοικος έχει μία μάλλον ιδιοκτησιακή αντίληψη του χώρου πάρκινγκ στον συγκεκριμένο δρόμο.

Ένας από τους οδηγούς που βρήκε το σημείωμα προσέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Κομοτηνής και κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό, λέγοντας ότι αισθάνεται ότι απειλείται η περιουσία του και η σωματική του ακεραιότητα.