Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τώρα στην Κέρκυρα – Στο σημείο οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

28χρονη για διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων: «Ένιωσα ότι γεννήθηκα ξανά, η ζωή μου ήταν επώδυνη»

4 λεπτά
28χρονη για διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων: «Ένιωσα ότι γεννήθηκα ξανά, η ζωή μου ήταν επώδυνη»

Ένιωσε πως γεννήθηκε ξανά, πως μπορούσε να αναπνέει να διαφορετικά, να ελπίζει αλλιώς. Για τη νέα της ζωή και την εμπειρία της από τη μεταμόσχευση πνευμόνων μίλησε η Δήμητρα Ντίλιου.

Μιλώντας στο Mega, έστειλε το δικό της «ευχαριστώ» στον γιατρό της Ανδρέα Ηλιάδη. Η 28χρονη Δήμητρα προχώρησε σε μεταμόσχευση και στους δύο πνεύμονες πριν από τέσσερις μήνες. Η ζωή της πριν από τη μεταμόσχευση ήταν επίπονη.

«Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο. Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μας τις μετακινήσεις, δεν είχα κοινωνική ζωή, δεν μπορούσα να δω από κοντά τους φίλους μου. Ήταν αρκετά δύσκολα», είπε.

«Ο κος Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει. Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε ”μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί”. Πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε η νεαρή γυναίκα. Όπως συμπλήρωσε, μετά τη μεταμόσχευση ένιωσε πως γεννήθηκε ξανά.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω», κατέληξε η Δήμητρα.

Δείτε το βίντεο:




Ειδήσεις σήμερα

ΟΣΕ: Αυτοί θα είναι οι νέοι πίνακες τηλεδιοίκησης που παρουσίασε ο Γεραπετρίτης

Πάσχα 2023: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας από 7 έως 23 Απριλίου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]