ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ

ΔΕΘ 2018: Συγκρούσεις στους δρόμους στη Θεσσαλονίκη την ώρα της ομιλίας του Τσίπρα [εικόνες]

08/09/18 • 22:44 | UPD 08/09/18 • 22:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, μεταφέρθηκαν τα επεισόδια την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς ομάδες διαδηλωτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εκτοξεύαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών,

Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου, μεταφέρθηκαν τα επεισόδια την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς ομάδες διαδηλωτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία εκτοξεύαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών για να τους απομακρύνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εleftherostypos.gr μικροεστίες επεισοδίων σημειώθηκαν και μεταξύ ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές, ενώ υπήρξε και κυνηγητό.

 

Οι πολίτες που είχαν την ατυχία να βρίσκονται στην περιοχή προσπαθούσαν πανικόβλητοι να ξεφύγουν από τη δίνη των επεισοδίων και των χημικών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε κατά διαστήματα.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της πόλης ήταν για αρκετή ώρα αποπνικτική, ενώ, δεν έχει γίνει γνωστό εάν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.