Έδωσαν πάλι «ρεσιτάλ»

#Νοτοπούλου: Πώς αντέδρασε το Twitter στην συνέντευξη της υπουργού

07/09/18 • 12:04 | UPD 07/09/18 • 12:09

Newsroom eleftherostypos.gr

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει για τα «μάτια» της Κατερίνας Νοτοπούλου και την θέση που πήρε ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης στον ανασχηματισμό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες, στο Twitter.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει για τα «μάτια» της Κατερίνας Νοτοπούλου και την θέση που πήρε ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης στον ανασχηματισμό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες.

Η ίδια έδωσε την Πέμπτη το βράδυ συνέντευξη στην ΕΡΤ απαντώντας στις επιθέσεις που δέχθηκε λέγοντας: «Η επίθεση που δέχτηκα δεν ήταν προσωπική, αλλά στην κυβέρνηση και κυρίως στη νέα γενιά και στις γυναίκες γι’ αυτό την χαρακτηρίζω ακροδεξιά. Γνωρίζουμε πως πολλοί πολιτεύονται με  λάσπη. Με προβληματίζουν τα fake news να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Η σύμβαση εργασίας στον δήμο δεν ήταν φωτογραφική. Γνωρίζουμε πως οι δήμοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες. Εργάστηκα στο Περίπτερο Τουρισμού. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω ως καθαρίστρια».

Το συμπέρασμα ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια δεν εξέπληξε πολλούς στα social media, χρησιμοποιήθηκε ωστόσο για βιτριολικές ατάκες και πολύ θλιβερές διαπιστώσεις.

Αυτό δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Twitter, που αν μη τι άλλο έχει τα αντανακλαστικά να κάνει φύλλο και φτερό τέτοιες ανάλαφρες και προκλητικές τοποθετήσεις.