Ένταση στην Θεσσαλονίκη με την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ [εικόνες]

07/09/18 • 11:11 | UPD 07/09/18 • 11:16

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά στην Θεσσαλονίκη έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης  όπου έφτασε η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ. 

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά στην Θεσσαλονίκη έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης  όπου έφτασε η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να συναντηθεί με την υπουργό Κατερίνα Νοτοπολού μια 10μελης επιτροπή κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό καθώς από το υπουργείο διευκρινίζουν ότι μπορούν να περάσουν μόνο 3 άτομα και δεν υπάρχει ενημέρωση με το ποιον από το υπουργείο θα συναντηθούν.

Άνοιξε ο χορός των κινητοποιήσεων στην Θεσσαλονίκη

Το κουτί της Πανδώρας κρατάει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ στο πανό που κρατούν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στη σημερινή τους πορεία διαμαρτυρίας για τα προβλήματα της υγείας που ξεκινάει από το Ιπποκράτειο.

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της έχει καλέσει τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της επίσκεψης του να επισκεφτεί ένα από τα νοσοκομεία της Μακεδονίας, για να δει την κατάσταση που επικρατεί.

«Τώρα που ο κύριος Τσίπρας ανάσαινε από τα μνημόνιο καλό θα ήταν να μην εγκαινιάζει ΤΟΜΥ Σαν να πρόκειται για το μουσείο της Ακρόπολης Αλλά να έρθει σε ένα μεγάλο εφημερεύον νοσοκομείο και να μιλήσει με τους ασθενείς Να διαπιστώσει την ταλαιπωρία τους που είναι πάνω από 8 h. Είναι βέβαιο πως κανένας ασθενής δεν θα το περιμένει με λουλούδια», δήλωσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Copy link
Powered by Social Snap