Ένας Αιγύπτιος και ένας Αλγερινός σκότωσαν τον 65χρονο θείο του Καραμέρου στο Μενίδι

04/09/18 • 10:03 | UPD 04/09/18 • 10:06

Ανδρέας Ντίνης

Ένας Αιγύπτιος και ένας Αλγερινός οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας είναι οι δολοφόνοι του 65χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Μενίδι την Τρίτη 21 Αυγούστου.

Ένας Αιγύπτιος και ένας Αλγερινός οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας είναι οι δολοφόνοι του 65χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Πανόραμα Αχαρνών την  Τρίτη 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών από τα αποτυπώματα και το DNA που βρήκαν στο σπίτι του θύματος. Οι αστυνομία έφτασε στην σύλληψη όταν σε επαρχιακή πόλη ο Αιγύπτιος που προηγουμένως είχε πραγματοποιήσει ληστεία συνελήφθη και εκεί  διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα από τους δύο δράστες της δολοφονίας του 65 χρονου.

Το χρονικό

Ο 65χρονος άντρα, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 31 Αυγούστου μέσα στο σπίτι του, επί της οδού Ιωάννου Λιόση, στις Αχαρνές.  Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του άτυχου άνδρα προήλθε από στραγγαλισμό, από την  ζώνη που βρέθηκε δίπλα στη σορό του.

Ο άνδρας ήταν νεκρός δύο με τρεις ημέρες πριν βρεθεί μετά από ενημέρωση κατοίκων της περιοχής που παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άτυχος 65χρονος ήταν θείος του αντιπεριφερειάρχη Βόρειο Τομέα  Αττικής Γιώργου Καραμέρου. Ο ίδιος μιλώντας στην Espresso αρκέστηκε στο σχόλιο «είναι μια τραγική απώλεια για την οικογένειά μας, βιώνουμε ένα βαρύ πένθος».