Εφηβος βρέθηκε αλυσοδεμένος σε κολόνα φωτισμού στον Βόλο- Τι συνέβη

01/09/18 • 14:36 | UPD 01/09/18 • 14:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Στο αρχείο μπήκε η προκαταρκτική για το περιστατικό με τον 16χρονο που βρέθηκε δεμένος με αλυσίδα από κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Στο αρχείο μπήκε η προκαταρκτική για το περιστατικό με τον 16χρονο που βρέθηκε δεμένος με αλυσίδα από κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου και κλήθηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Συγκεκριμένα όπως γράφει το taxydromos.gr τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 11:15 το βράδυ όσοι πολίτες έκαναν τη βραδινή τους βόλτα στην παραλία και πέρασαν από το λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου ανησύχησαν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου με τη συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας προέβαινε σε ενέργειες για την ελευθέρωση του ανήλικου, ο οποίος ήταν δεμένος στην κολόνα φωτισμού με αλυσίδα.

Η Εισαγγελία Βόλου διέταξε αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική εξέταση λαμβάνοντας υπόψη της το επεισόδιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία κλήθηκε να λάβει καταθέσεις από κάθε εμπλεκόμενο.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας διαπιστώθηκε τελικά ότι το περιστατικό, δεν αφορούσε παρά σε ένα αθώο παιχνίδι με αιφνίδια κατάληξη.

Από τις καταθέσεις προέκυψε ότι υπήρξε κάποια ασυνεννοησία μεταξύ των εφήβων που έπαιζαν στην παραλία.

Για κάποιο λόγο οι έφηβοι δεν μπορούσαν να λύσουν την αλυσίδα με την οποία έδεσαν τον 16χρονο και στη συνέχεια βλέποντας την παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας εξαφανίστηκαν από το σημείο φοβούμενοι.