Ανασχηματισμός – Ο Ρουβίκωνας τρολάρει τον Τσίπρα: Δεν την λυπάσαι την Ολγα;

28/08/18 • 20:38 | UPD 28/08/18 • 20:55

Newsroom eleftherostypos.gr

Στην τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που δεν άφησε ασχολίαστο τον ανασχηματισμό.

Στην τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα που δεν άφησε ασχολίαστο τον ανασχηματισμό.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, έκανε μια ανάρτηση στο facebook με την οποία απευθύνεται στον ίδιο τον πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον μάλιστα με το μικρό του όνομα. Η ανάρτηση – μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα λέει: «Δεν λυπάσαι την Όλγα, ρε Αλέξη;».

Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;

Posted by Γιωργος Καλα'ι'τζιδης on Tuesday, 28 August 2018

Διαβάστε ακόμα – Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση με 13 νέα πρόσωπα

Παράλληλα ανέβηκε και βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου ΕξωτερικώνΓια ακόμα μία φορά ασχολούμαστε με το παλαιστινιακό ζήτημα και τη διαχρονική στρατηγική συμμαχία του Ελληνικού κράτους με το Ισραήλ.Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις συνεκπαιδεύσεις των Ελληνικών και Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών αλλά και τη συνεχιζόμενη επέκταση των εποίκων. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον αποκλεισμό της λωρίδας της Γάζας και τη μετατροπή της ουσιαστικά στη μεγαλύτερη «ανοιχτή» φυλακή στον κόσμο. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της περιοχής οι οποίοι αποτελούν κομβικό κομμάτι της ελληνοϊσραηλινής συμφωνίας (π.x: υδρογονάνθρακες). Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την κατεδάφιση σπιτιών Παλαιστινίων αλλά και την καταστροφή καλλιεργειών τους. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το καθεστώς του Απαρτχάιντ που έχει επιβάλλει εδώ και δεκαετίες το κράτος του Ισραήλ αλλά και την «χαμηλής έντασης» γενοκτονία που διεξάγει ενάντια στους Παλαιστινίους.Αλλά όλα αυτά έχουν ειπωθεί και από εμάς και από άλλους και δυστυχώς μπορεί να ξαναειπωθούν στο μέλλον. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να προβούμε σε μία συμβολική κίνηση αφήνοντας μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών. Φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο «επεισόδιο» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α . Φωτογραφίες νεκρών παιδιών, γυναικών, αναπήρων, αμάχων. Έτσι, όταν ο Κοτζιάς θα σφίγγει τα χέρια του Νετανιάχου στην τριμερή Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ ,στις 13/10/2018, να θυμάται ότι είναι χέρια ποτισμένα από αίμα αθώων.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Posted by Ρουβίκωνας on Monday, 27 August 2018