Κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος

Σαρώνει η κακοκαιρία την Ελλάδα – Που σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα προβλήματα [εικόνες & βίντεο]

27/08/18 • 19:24 | UPD 27/08/18 • 19:28

Newsroom eleftherostypos.gr

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο καιρός επιδεινώθηκε ραγδαία και σημειώθηκαν κατολισθήσεις, διακοπές ρεύματος, πλημμύρες και πτώσεις δέντρων.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο καιρός επιδεινώθηκε ραγδαία και σημειώθηκαν κατολισθήσεις, διακοπές ρεύματος, πλημμύρες και πτώσεις δέντρων.

Στη Λαμία δημιουργήθηκαν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση εξαιτίας του μεγάλου όγκου βροχής. Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα για απάντληση υδάτων και για δέντρα που είχαν κοπεί, ενώ οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια.

Κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος σε Νάουσα και Πέλλα

Η σφοδρή κακοκαιρία πλημμύρισε τα σπίτια, τα καταστήματα και τους δρόμους στη Νάουσα. Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταφορά δύο ατόμων από όχημα σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία στην έξοδο του δρόμου της Νάουσας από πτώση βράχων. Στο σημείο πήγαν μπουλντόζες για να απομακρύνουν τους βράχους και να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία. Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Από την καταρρακτώδη βροχή δημιουργήθηκε μια μικρή λίμνη στο γήπεδο της πόλης και η τροχαία αναγκαστικά διέκοψε και εκεί την κυκλοφορία. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην Πέλλα.

Ισχυρές καταιγίδες στα Τρίκαλα

Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν τα Τρίκαλα. Τα φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονα στα χωριά στα ριζά του Κόζιακα (Πρόδρομο, Γοργογύρι κλπ.) ενώ φυσούσαν θυελλώδεις άνεμοι.

Χαλαζόπτωση στην Αττική

Σφοδρή καταιγίδα και χαλάζι έπληξε και πολλές περιοχές της Αττικής. Τα φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα έντονα στην Κάντζα και τη Μαλακάσα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η βροχή ήταν καταρρακτώδης ενώ η κίνηση των οχημάτων γινόταν με δυσκολία. Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι πυκνή χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή της Παλλήνης.

Viral η γυναίκα που πήγε για μπάνιο με ομπρέλα

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα, η δημοσίευση φωτογραφίας μίας γυναίκας, που παρά την καταιγίδα, δεν ήθελε να χάσει το μπάνιο της στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας.

Η γυναίκα αψήφησε την καταρρακτώδη βροχή, πήρε την ομπρέλα της και πήγε στη θάλασσα!

Copy link
Powered by Social Snap