Βομβιστική επίθεση στον Πειραιά: Μέσα σε τσάντα ο εκρηκτικός μηχανισμός

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βομβιστική επίθεση στον Πειραιά: Μέσα σε τσάντα ο εκρηκτικός μηχανισμός

Εκρηκτικός μηχανισμός μέσα σε τσάντα, προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε κτίριο στον κέντρο του Πειραιά στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων 10 και Νοταρά κοντά στα δικαστήρια.

Η περιοχή που σημειώθηκε η επίθεση παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που προκάλεσε υλικές ζημιές πέρα από το συγκεκριμένο κτίριο σε παρακείμενα σπίτια και ΙΧ αυτοκίνητα.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Στο κτίριο όπου οι δράστες άφησαν τη τσάντα με τον εκρηκτικό μηχανισμό, στεγάζονται πολλά δικηγορικά γραφεία και η ΔΟΥ Πειραιά. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version