Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις 7 έως 8 μποφόρ, και ενδεχομένως στις Κυκλάδες και στο Κάβο Ντόρο έως 9 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν και πάλι σε ανατολικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στο Καρπάθιο πέλαγος θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 7 έως 8 μποφόρ, ενώ στο Κρητικό, νοτιοδυτικά, βόρειοι βορειοανατολικά 7 ως 8 μποφόρ.
Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]
![Κακοκαιρία: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για τον πορτοκαλί συναγερμό σε Αττική και άλλες 7 περιοχές – Οι δύο χάρτες του Meteo [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/01/kakokairia-athina-150x150.jpg)
