Φωτιά για τρίτη φορά στο ίδιο σημείο στο Σέιχ Σου – Φόβοι για σχέδιο εμπρησμού

10/08/18 • 23:38 | UPD 10/08/18 • 23:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Για τρίτη φορά προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, ο βράδυ της Παρασκευής. Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παύλου και στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική. 

Για τρίτη φορά προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, ο βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδίδει το thestival. Η φωτιά ξέσπασε κοντά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παύλου και στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική. 

Άλλες δύο πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε σημεία του Αγίου Παύλου χθες και την Τετάρτη, όμως δεν επεκτάθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής. Σήμερα μάλιστα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παύλου και την περιόρισαν άμεσα. Πυροσβέστες έλεγαν πως ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι τις ώρες εκδήλωσης των πυρκαγιών δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι για να επεκταθεί γρήγορα η φωτιά στο πευκοδάσος της Θεσσαλονίκης.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς έγιναν έρευνες σε όλη την περιοχή κοντά στις τρεις εστίες των τελευταίων ημερών, χωρίς να είναι γνωστό εάν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει τις ισχυρές υποψίες εμπρησμού.