Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου στην Αίγινα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου στην Αίγινα

Συνελήφθη και κρατείται στο Λιμεναρχείο Αίγινας ο οδηγός του 8μετρου ταχύπλοου με καμπίνα, που έπεσε με δύναμη πάνω στο επιβατηγό σκάφος και το έκοψε στη μέση βυθίζοντας το, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Ο ίδιος είπε: «Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί, δεν είδα τίποτα, δεν κατάλαβα τίποτα».

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, στη λάντζα επέβαιναν 20 άνθρωποι, οι οποίοι έπεσαν στη θάλασσα και αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια περισυλλογής τους.

Τη ζωή τους έχασαν ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι μόλις 2 χρονών και 1 άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχειών, που εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version