Απίστευτο! Το θυμιατό εξερράγη και έστειλε στο νοσοκομείο δύο άτομα στην Ορεινή

06/08/18 • 17:16 | UPD 06/08/18 • 17:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες πήραν χθες το απόγευμα τα δύο αδέρφια από την Αμαλιάδα, που τραυματίστηκαν μετά απο έκρηξη που προκλήθηκε από το άναμα σε θυμιατήρι στην Ορεινή .

Εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες πήραν χθες το απόγευμα τα δύο αδέρφια από την Αμαλιάδα, που τραυματίστηκαν μετά απο έκρηξη που προκλήθηκε από το άναμα σε θυμιατήρι. Τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους και άλλους συγγενείς, είχαν μεταβεί στην Ορεινή για να τελέσουν το μνημόσυνο του θείου τους και έπειτα να κάνουν τρισάγιο στον τάφο του.
Όταν έβγαλαν τα καρβουνάκια από το κουτί τους και τα έβαλαν στο θυμιατήρι, μόλις τα άναψαν, αυτά εξεράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματίσουν την 27χρονη κοπέλα και τον 28χρονο αδερφό της. Στο νεκροταφείο της Ορεινής επικράτησε πανικός και άμεσα όσοι βρίσκονταν εκεί έσπευσαν να βοηθήσουν.

Άμεσα η μητέρα τους με το αυτοκίνητό της τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε πως είχαν υποστεί εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ η γυναίκα δευτέρου βαθμού στα χέρια.

Πηγή: ilialive.gr 

Copy link
Powered by Social Snap