Κυκλοφοριακό κομφούζιο από τη νεροποντή στους δρόμους της Αθήνας

29/07/18 • 14:40 | UPD 29/07/18 • 14:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν εδώ και λίγη ώρα την Αττική με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν φουσκώσει σαν ποτάμια τον χειμώνα και η οδήγηση να έχει καταστεί επικίνδυνη και δύσκολη, αν όχι αδύνατη σε πολλές περιοχές

Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν εδώ και λίγη ώρα την Αττική με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν φουσκώσει σαν ποτάμια τον χειμώνα και η οδήγηση να έχει καταστεί επικίνδυνη και δύσκολη, αν όχι αδύνατη σε πολλές περιοχές.

Ήδη σε πολλούς δρόμους πάντως στα βόρεια προάστια επικρατεί κυκλοφοριακό χάος και έντονη συμφόρηση.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προβλέψει με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ξεκίνησαν από το μεσημέρι.

Η βροχή που κατακλύζει πολλές περιοχές της βόρειας και της δυτικής Αττικής έχει ήδη δημιουργήσει πολλά προβλήματα ενώ ισχυροί είναι και οι άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα γύρω από το λεκανοπέδιο.

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 20 κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση το ρεύμα έχει διακοπεί στα Μελίσια.

Σημειώνεται, ότι η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Copy link
Powered by Social Snap