Μια απίστευτα τραγική ιστορία

Πυροσβέστης έσβηνε φωτιές ενώ είχε καεί το μωρό του [βίντεο]

27/07/18 • 13:17 | UPD 27/07/18 • 13:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο πυροσβέστης αυτός πάλευε για τις ζωές των άλλων και ρίσκαρε την δική του χωρίς να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει μετά. Αυτοί που γνώριζαν, περίμεναν να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση με τις φωτιές και τότε του είπαν ότι το παιδί του πέθανε.

Κάθε μέρα που περνάει, βγαίνουν όλο και περισσότερες συγκλονιστικές ιστορίες από τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Μια από τις πιο επώδυνες είναι αυτή που αφορά σε έναν πυροσβέστη. Έναν πυροσβέστη που έφυγε για να υπηρετήσει το καθήκον και να σβήσει τις πυρκαγιές. Και λίγο μετά έμαθε ότι κάηκε το παιδί του!

Όπως ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής, το 6 μηνών βρέφος που πέθανε, με τον 70χρονο παππού του να καταφέρνει να σωθεί, ήταν παιδί πυροσβέστη. Ο μπαμπάς του είχε κληθεί για να πάει να βοηθήσει και όσο βρισκόταν στο πύρινο μέτωπο δεν τον ενημέρωσε κανείς για το τι είχε συμβεί.

Ο πυροσβέστης αυτός πάλευε για τις ζωές των άλλων και ρίσκαρε την δική του χωρίς να ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει μετά. Αυτοί που γνώριζαν, περίμεναν να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση με τις φωτιές και τότε του είπαν ότι το παιδί του κάηκε, ενώ η γυναίκα του βρίσκεται με εγκαύματα στην εντατική.

«Είχαμε και θύματα στην πυροσβεστική οικογένεια. Συνάδελφός μας, όταν η υπηρεσία διέταξε επιφυλακή, έπρεπε να πάει στην υπηρεσία του, να πάει στις φωτιές. Δυστυχώς όμως, άφησε την οικογένειά του πίσω, με αποτέλεσμα το παιδί του να είναι μέσα στα θύματα και η γυναίκα του να νοσηλεύεται στην εντατική. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι μια τραγική ιστορία και καταλαβαίνετε το δράμα του πυροσβέστη αυτού και όλων των πυροσβεστών γενικότερα».

Copy link
Powered by Social Snap