Στα δύο κόπηκε η Ελλάδα λόγω της φωτιάς στην Αττική

23/07/18 • 23:29 | UPD 23/07/18 • 23:54

Newsroom eleftherostypos.gr

Στα δύο είναι κομμένη η Ελλάδα λόγω της φωτιάς στην Αττική. Η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα.

Στα δύο είναι κομμένη η Ελλάδα λόγω της φωτιάς στην Αττική. Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα.
Παράλληλα κλειστή είναι και η παλαιά εθνική οδός με τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το δρόμο από Μέγαρα ή Αλεποχώρι.

Συγκεκριμένα από Αθήνα προς Κόρινθο η κυκλοφορία διεξάγεται μέχρι τον κόμβο των Μεγάρων. Αντίστοιχα όσοι κατευθύνονται προς Αθήνα δεν θα μπορέσουν να συνεχίζουν πέρα από τον κόμβο της Επιδαύρου. Παραμένει άγνωστο ακόμη πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία η εθνική οδός, τόσο η παλαιά όσο και η νέα.

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στη γραμμή Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν το πρωί, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και του σιδηροδρομικού δικτύου, που έχουν σημειωθεί στην συγκεκριμένη γραμμή εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Κινέτας.

Επίσης  η Νέα Οδός προχωρά άμεσα σε αναστολή είσπραξης διοδίων τελών σε όλους τους σταθμούς διοδίων που βρίσκονται υπό τη διαχείρισή της, εντός του νομού Αττικής. Ειδικότερα, η αναστολή είσπραξης ισχύει για τον μετωπικό σταθμό Αφιδνών, και του πλευρικούς σταθμούς Καπανδριτίου και Μαλακάσας και θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.