Ανείπωτη τραγωδία στην Πάρο: Πέθανε σε τροχαίο στο ίδιο σημείο που σκοτώθηκε ο αδελφός του!

22/07/18 • 20:08 | UPD 22/07/18 • 20:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έρχεται να συγκλονίσει, αυτή την φορά την κοινωνία στην Πάρο.Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 41χρονος άνδρας, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε 28χρονη γυναίκα από την Πάρο.

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έρχεται να συγκλονίσει, αυτή την φορά την κοινωνία της Πάρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parianostypos.gr, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 41χρονος άνδρας, παριανής καταγωγής, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή στην οποία επέβαινε 28χρονη γυναίκα από την Πάρο.

Από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 41χρονος και τραυματίστηκε σοβαρά η 28χρονης γυναίκα. Το τροχαίο συνέβη στον επαρχιακό δρόμο στο ύψος του Δρυού Πάρου στην περιοχή Τζάνε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 20 Ιουλίου.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το ότι το θύμα είχε χάσει, πριν από τέσσερα χρόνια, τον αδελφό του, στο ίδιο σημείο, επίσης σε τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο 41χρονος Τάσος και η οικογένειά του προσπαθούσαν να ξεπεράσουν το θάνατο του μεγάλου του αδερφού, που άφησε την τελευταία του πνοή σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων από το σημείο που τελικά σκοτώθηκε και ο ίδιος.