«πέρασαν μια ανάσα από το κρεβάτι μας »

Σταμάτης Σπανουδάκης: Οι διαρρήκτες ήξεραν που να ψάξουν

21/07/18 • 22:08 | UPD 21/07/18 • 22:08

Newsroom eleftherostypos.gr

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη διάρρηξη και την κλοπή στο σπίτι τους στο Κορωπί αποκαλύπτουν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του. 

Άγνωστες λεπτομέρειες για τη διάρρηξη και την κλοπή στο σπίτι τους στο Κορωπί αποκαλύπτουν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του. 

Οπως λέει το ζευγάρι μιλώντας στη Real News, οι διαρρήκτες πέρασαν σε απόσταση μισού μέτρου από το κρεβάτι όπου κοιμόταν η Ντόρη Σπανουδάκη και πήγαν σε δύο συγκεκριμένα σημεία, που φύλασσαν χρήματα και κοσμήματα. «Ήξεραν ακριβώς πως έπρεπε να κινηθούν και που ήταν φυλαγμένα» λένε εξηγώντας ότι το γεγονός αυτό τους γεννά υποψίες.

«Ο Σταμάτης κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο γιατί τον ενοχλούν οι γάτες που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε εκείνος καταλάβαμε κάτι. Την ώρα που μπήκαν μέσα, κοιμόμασταν και οι δυο. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν τους παίρναμε χαμπάρι», λέει η σύζυγος του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Υποψίες προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του, οι δράστες ήξεραν που έπρεπε να ψάξουν και δεν αναστάτωσαν το σπίτι. Έψαξαν μόνο σε δυο συγκεκριμένα σημεία και έφυγαν.

Χαρακτηριστικά τα λόγια της Ντόρης Σπανουδάκη: «Ήξεραν τα δυο σημεία που κρατούσαμε λίγα χρήματα και το κοσμήματα. Το ένα σημείο ήταν δίπλα στο κρεββάτι και το άλλο στην ντουλάπα, στην οποία υπάρχει το χρηματοκιβώτιο».

Ο μουσικοσυνθέτης διευκρινίζει για μια ακόμη φορά ότι οι διαρρήκτες δεν πήραν 200.000 ευρώ, αλλά 14.000 ευρώ και κοσμήματα που ήταν οικογενειακά κειμήλια, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 120.000 ευρώ.

Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και κάτι που το ζευγάρι βρήκε «αστείο». Οι διαρρήκτες, περιγράφει η Ντόρη Σπανουδάκη, πριν φύγουν άρπαξαν από τον τοίχο του σαλονιού δυο χρυσούς δίσκους του Σταμάτη Σπανουδάκη. Βιάζονταν, λέει γι’ αυτό πήραν μόνο δυο. Φεύγοντας τους έσπασαν και τους πέταξαν στον κήπο. Το γιατί είναι εκείνο που θεώρησαν αστείο: πίστευαν ότι οι δίσκοι ήταν στην πραγματικότητα από χρυσάφι.

Copy link
Powered by Social Snap