Ανθρώπινο δράμα πίσω από το αιματηρό συμβάν στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ανθρώπινο δράμα πίσω από το αιματηρό συμβάν στην Κρήτη

Ως απόπειρα αυτοκτονίας χαρακτηρίζεται το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι, στην οδό Πυράνθου, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Μια 47χρονη γυναίκα, με πολλά προβλήματα υγείας που συνθέτουν μάλιστα ποσοστό 95% αναπηρίας, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, πρόθεση που είχα προσπαθήσει και τρεις φορές κατά το παρελθόν να κάνει πράξη.

Πίσω από τη μαχαιριά που κατάφερε στον εαυτό της κρύβεται μια πραγματική ανθρώπινη τραγωδία, με πρωταγωνίστρια μια 47χρονη γυναίκα, που ζει με την οικογένειά της και λυγίζει υπό το βάρος των πολλών προβλημάτων της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: cretalive.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version