Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε παιδιά σε εμπορικό κέντρο

19/07/18 • 08:52 | UPD 19/07/18 • 09:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Συνελήφθη εν τέλει η γυναίκα που σύμφωνα με καταγγελίες των προηγούμενων ημερών χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια.

Συνελήφθη εν τέλει η γυναίκα που σύμφωνα με καταγγελίες των προηγούμενων ημερών χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ βρισκόταν για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό κέντρο σε αναζήτηση πιθανότητα του επόμενο θύματός της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Η ίδια δεν έχει ομολογήσει ότι χαράκωνε τα μωρά, αλλά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα γρατζούναγε με τα νύχια της και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή της 55χρονης, η οποία χαρακτηρίζεται ως ύποπτη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου μια μαυροφορεμένη γυναίκα, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια και τα πόδια ενός μωρού μόλις λίγων μηνών.

Η μητέρα του έντρομη είδε τις χαρακιές και ειδοποίησε την αστυνομία. Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν αργότερα και από άλλες δύο μητέρες και ανάλογες επιθέσεις από μια μαυροφορεμένη επίσης γυναίκα σε μεγάλο κατάστημα στον Άλιμο.