Τροχαίο σοκ στην Θεσσαλονίκη: Αγωνία για έγκυο που τραυματίστηκε μαζί με την 9χρονη κόρη της!

17/07/18 • 17:29 | UPD 17/07/18 • 18:18

Newsroom eleftherostypos.gr

Σοβαρά τραυματισμένες μετά από τροχαίο διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη μια 30χρονη έγκυος και η 9χρονη κόρη της, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο Κιλκίς.

Σοβαρά τραυματισμένες λόγω τροχαίου διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη μια 30χρονη έγκυος και η εννιάχρονη κόρη της. Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της, για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς – Κιλκίς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, που μεταφέρθηκαν αρχικά, Θεόδωρος Ρεβενάκης ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά.

Στο νοσοκομείο έγιναν εξετάσεις και αξονική. Η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό.

Το 9χρονο κοριτσάκι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Ρεβενάκη, υπεβλήθη σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπεδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού.

Σύμφωνα με το maxitis.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, μητέρα και κόρη απεγκλωβίστηκαν από όργανα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύονται στον θάλαμο ανάνηψης σε πολύ σοβαρή κατάσταση.