«Θα σε σκοτώσω» – Νέα ένταση στην δική του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

17/07/18 • 09:39 | UPD 17/07/18 • 09:47

Newsroom eleftherostypos.gr

Αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκε ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της στην συνέχεια της δίκης του στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκε ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της στην συνέχεια της δίκης του στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αρχικά ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη εμφανίστηκε ψύχραιμος και κάλεσε τις αρχές να ψάξουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί του. Στη θέα όμως του φερόμενου ως δολοφόνου όρμησε να τον λιντσάρει.

Ο τραγικός πατέρας μετά την έκρηξή του μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας πως: θέλει να παρακαλέσει «τους δικαστές τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαζί και το αίμα του παιδιού μου».

Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη «από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας μου, για τον τρόπο που φέρθηκε στους αστυνομικούς. Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο. Από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού».

Ωστόσο από τις δηλώσεις του εμφανίστηκε ξανά η πτυχή της ενδοοικογενειακής κόντρας. Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη είπε αναφερόμενος στην γυναίκα του: «Επίσης θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί έχω φάει πολύ λάσπη. Γι αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια»