Τη Δευτέρα η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Τη Δευτέρα η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου

Τη Δευτέρα θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου, που πέθανε χθες σε ηλικία 62 ετών. Όπως γνωστοποίησε ο αδερφός του, η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Με ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε»:

«Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυό τους έχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version