Στην φυλακή η 46χρονη που έκανε τον δικηγόρο και εξαπατούσε υπερχρεωμένους πολίτες

06/07/18 • 19:45 | UPD 06/07/18 • 19:45

Newsroom eleftherostypos.gr

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 46χρονη δήθεν δικηγόρος, που φέρεται να εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους από το 2013 έως σήμερα, αποκομίζοντας κατά το κατηγορητήριο τουλάχιστον 2.250.000 ευρώ.
Η 46χρονη υποδυόταν τη μεγαλοδικηγόρο και υποσχόταν πως «θα λύσει όλα τα προβλήματα».

Μαζί με την 46χρονη, λειτουργούσε ένα ολόκληρο κύκλωμα από ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν, μεταξύ αυτών ο σύζυγός της (ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού), ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού και οπλοφορούσε, υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Το κύκλωμα αυτό τροφοδοτούνταν με νέα θύματα ακόμη και μέσω… μέντιουμ ή ιερέων, που σύστηναν την 46χρονη σε ανυποψίαστους πολίτες, ως αυτή που «μπορούσε να λύσει όλα τα προβλήματα οικονομικής φύσεως.»

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες. Η 46χρονη δήθεν δικηγόρος υποδυόταν πως είχε μεγάλες διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν και με υπαρκτούς δικηγόρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πέραν της 46χρονης που κρίθηκε προφυλακιστέα, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν περιοριστικούς όρους σε 3 ακόμη άτομα μέλη του κυκλώματος: στον σύζυγό της 46χρονης, στον επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και στην δήθεν σωματοφύλακα της 46χρονης.