Απίστευτο: Θεατής συναυλίας στην Καβάλα έφτυσε τον μαέστρο γιατί έπαιζε Μπαχ

04/07/18 • 11:32 | UPD 04/07/18 • 14:17

Newsroom eleftherostypos.gr

Ένα πρωτόγνωρο, στα πλαίσια της μουσικής και της τέχνης, περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στην Καβάλα. Το γούστο στην τέχνη είναι υποκειμενικό και ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει το είδος μουσικής που προτιμάει.

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και αφορά την ανεκδιήγητη συμπεριφορά μίας γυναίκας στο αρχαίο θέατρο της Καβάλας η οποία έφτυσε τον μαέστρο μίας παράστασης γιατί έπαιζε Μπαχ και όχι ελληνικά!

Το συμβάν, σύμφωνα με το kokkinokavalas.gr συνέβη στην εκδήλωση Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην Καβάλα, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2018 ξεπέρασε τα όρια.

Όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο Καβάλα 102,8» οι παρευρισκόμενοι «έγιναν μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου και ανησυχητικού περιστατικού. Ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Φιλαρμονική των Κρηνίδων, στο κενό ανάμεσα στα κομμάτια, μία γυναίκα κοντά στα 70 πλησίασε τον μαέστρο και τον ρώτησε, σε έντονο ύφος, γιατί παίζει Γερμανούς συνθέτες (είχε μόλις παίξει ένα κομμάτι από Μπαχ) και όχι κάποιον Έλληνα. Η κυρία δεν έμεινε εκεί. Έφτυσε τον μαέστρο και αποχώρησε από το θέατρο δεχόμενη τις διαμαρτυρίες των υπόλοιπων θεατών. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους θεατές των πρώτων σειρών».

Όπως αναφέρεται, ο μαέστρος και η συντονίστρια της εκδήλωσης, απάντησαν ότι η μουσική είναι παγκόσμια και δεν ανήκει σε κανένα λαό ενώ το πρόγραμμα πρόγραμμα της εκδήλωσης συνεχίστηκε κανονικά.

Copy link
Powered by Social Snap