Θρίλερ η εξαφάνιση του φαντάρου: «Μου την έχουν στημένη» είχε πει στον πατέρα του

03/07/18 • 14:23 | UPD 03/07/18 • 14:24

Newsroom eleftherostypos.gr

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη, Τάκη Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» πριν από τέσσερις ημέρες.

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη, Τάκη Κολλιαδέλη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» πριν από τέσσερις ημέρες.

Ο Τάκης επέστρεφε στον Πειραιά από την Ρόδο όπου και υπηρετεί την θητεία του αλλά δεν τον είδε κανείς να πατάει τον πόδι του στην Αττική.

Ο πατέρας του 23χρονου μετέβη στο Λιμεναρχείο Πειραιά, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών. Όπως μετέδωσε το STAR, εκεί φτάνουν δεκάδες καταγγελίες για το τι μπορεί να συνέβη με τον 23χρονο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, καμία κάμερα δεν έχει καταγράψει το νεαρό να αποβιβάζεται πεζή από το πλοίο. Πλέον, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο που θέλει το παιδί να είχε κρυφτεί μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο, νταλίκα ή λεωφορείο του «Νήσος Ρόδος» και έτσι να βγήκε από το πλοίο.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα, αλλά και στην κοπέλα του, το φόβο που ένιωθε.

«”Ή μου την έχουνε φυλαγμένη στο Λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν». Αυτά ήταν τα λόγια που είχε πει στον πατέρα του.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι κάτι έχει συμβεί στο παιδί πάνω στο πλοίο και κάνει έκκληση όποιος είδε κάτι να βοηθήσει.