Αποφυλακίζεται σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος – «Απογειωμένη» η Βίκυ Σταμάτη

03/07/18 • 08:12 | UPD 03/07/18 • 10:51

Newsroom eleftherostypos.gr

Εκτός φυλακής θα βρεθεί και πάλι ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης.

Εκτός φυλακής θα βρεθεί και πάλι ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, αφού το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση του μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν στο δικαστήριο, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας σε κάθειρξη 19 ετών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών αντιεροπορικών συστημάτων Tor – M1 και τα γερμανικά υποβρύχια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 83χρονος πρώην υπουργός στις 4 Μαΐου του 2017 είχε αποφυλακιστεί και πάλι με περιοριστικούς όρους. Στις 31 Οκτωβρίου ωστόσο της ίδιας χρόνιας έπειτα από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή.

«Απογειωμένη» δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος όλο αυτό το διάστημα παρέμενε στο Νοσοκομείο των Φυλάκων Κορυδαλλού Άγιος Παύλος, όπου και έσπευσε εχθές η εν διαστάσει σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη, η οποία είπε: «Είναι πολύ καταβεβλημένος. Ήταν στο νοσοκομείο πολλές μέρες. Το κυριότερο είναι το τρομερό συναίσθημα των παιδιών», ενώ στη συνέχεια μπήκε στο νοσοκομείο για να δει τον πρώην υπουργό ο οποίος θα αποφυλακιστεί σήμερα.

Η Βίκυ Σταμάτη, δήλωσε επίσης «απογειωμένη», όπως η ίδια χαρακτηριστικά τόνισε στους δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω».

Copy link
Powered by Social Snap