Ποινική δίωξη κατά του μέλους του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ποινική δίωξη κατά του μέλους του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος του μέλους της ομάδας «Ρουβίκωνας» που συνελήφθη έπειτα από ανάρτησή του κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο κατηγορούμενος, που παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έγραψε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version