ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης στο Παλαιό Φάληρο

27/06/18 • 15:23 | UPD 27/06/18 • 15:23

Την στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης του 45χρονου στο Παλαιό Φάληρο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ποιός ήταν ο 45χρονος «καράφλας» ή «σαμπρέλας»

Την στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης του 45χρονου στο Παλαιό Φάληρο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο δείχνει την στιγμή που οι δυο εκτελεστές γαζώνουν τον 45χρονο και αποχωρούν με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού!

Σε άλλο βίντεο φαίνεται και ο πανικός που επικρατεί στην περιοχή με θαμώνες καταστήματος βλέποντας το σκηνικό και ακούγοντας τους πυροβολισμούς να τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν.

Άλλοι πέφτουν στο έδαφος μην προλαβαίνοντας να μπουν στο εσωτερικό του καταστήματος και άλλοι έντρομοι προσπαθούν να καλυφθούν! Η μάχη των νονών της νύχτας με δεκάδες πυροβολισμούς έγινε μπροστά στα μάτια πολιτών που ήταν στο σημείο και φυσικά ήταν ανυποψίαστοι.

Ποιός ήταν ο 45χρονος «καράφλας» ή «σαμπρέλας»

Θύμα σε αυτή τη μαφιόζικη εκτέλεση ήταν 45χρονος γνωστός νονός της νύχτας που είχε αποφυλακιστεί μερικούς μήνες πριν.

Οι δράστες τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, τον τραυμάτισαν σοβαρά και τελικά υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Πρώτα οι αντίπαλοί του σκότωσαν το… δεξί του χέρι, ύστερα εκείνος «χρεώθηκε» τις δολοφονίες δυο νονών και σήμερα κάποιοι έστησαν ενέδρα στον ίδιο, τον αποκαλούμενο «καράφλα» ή «σαμπρέλα».

Ο πόλεμος των νονών μαίνεται για χρόνια. Τα τελευταία δύο όλα δείχνουν ότι είναι σε εξέλιξη ένα ακόμη μεγάλο ξεκαθάρισμα. Η πρώτη επίθεση φαίνεται ότι έγινε με την εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα έξω απ’ το σχολείο του γιου του. Από εκείνη τη στιγμή όλοι περίμεναν νέο αίμα. Ο νεκρός σύμφωνα με ορισμένους ήταν το δεξί χέρι νονού που βρισκόταν στη φυλακή. Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν και τον ίδιο τον νονό από τη μέση.

Το όπλο που βρέθηκε δίπλα στον 45χρονο

Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τον τραυμάτισαν. Ο αποκαλούμενος «καράφλας» ή «σαμπρέλας» επιβίωσε ωστόσο και όλοι περίμεναν την απάντησή του.

Όταν μέσα στο 2017 έπεσαν νεκροί οι Βασίλης Στεφανάκος και Γιώργος Λίτσας «καράφλας» ή «σαμπρέλας» θεωρήθηκε ο κύριος ύποπτος, πως ήταν ο άνθρωπος πίσω από τα συμβόλαιο θανάτου.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι οι αντίπαλοί του φαίνεται ότι αποφάσισαν να απαντήσουν… έστησαν τη σημερινή ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο.

Copy link
Powered by Social Snap