Το θύμα είναι γνωστός «νονός» της νύχτας

Συμβόλαιο θανάτου στο Παλαιό Φάληρο – Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

27/06/18 • 09:55 | UPD 27/06/18 • 10:29

Αναστάτωση προκλήθηκε από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Παλαιό Φάληρο. Την ίδια ώρα είχαμε και τον τραυματισμό ενός πολίτη.

Αναστάτωση προκλήθηκε από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Παλαιό Φάληρο. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την ανταλλαγή είχαμε και τον τραυματισμό ενός πολίτη.

Κάτοικοι άκουσαν πυροβολισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με το τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση οι πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα σε διαμέρισμα. Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία από πολίτες κάνουν λόγο και για έναν τραυματία. Αυτή την ώρα, περιπολικό της άμεσης δράσης μεταβαίνει στο σημείο προκειμένου να ελέγξει τις πληροφορίες.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από άνδρες με κουκούλες και ανταλλαγή πυροβολισμών με καλάσνικοφ και πιστόλι. Αρκετοί κάλυκες έχουν βρεθεί στο σημείο, καθώς και μία γεμιστήρα.

Το σημείο έχει αποκλειστεί, ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι «νονός» της νύχτας που είχε αποφυλακιστεί έναν χρόνο πριν.

Περισσότερα σε λίγο…