Σε στρατολόγηση νέων μελών καλεί ο Ρουβίκωνας [εικόνα]

24/06/18 • 14:23 | UPD 24/06/18 • 14:34

Νέο κάλεσμα για την ενίσχυση του κάνει ο Ρουβίκωνας, με την ένταξη στις τάξεις του νέων μελών, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Με ανάρτηση του στο Facebook ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας που έχει κατηγορηθεί ευρέως από μεγάλη μερίδα του κοινού, αλλά και του πολιτικού κόσμου, ότι χαίρει της κυβερνητικής «ασυλίας», καλεί σε στρατολόγηση νέων μελών.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαϊτζίδη που πραγματοποίησε την επίμαχη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό».

Η ανάρτηση: 

«Ο μόνος λόγος που δεν πηγαίνουμε για παρέμβαση όπου γίνονται εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών, είναι επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό» τονίζει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουβίκωνας είχε απευθύνει και άλλη ανάλογη έκκληση για ενίσχυση των γραμμών του μετά την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την οποία είχε εκδηλώσει και τότε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μέσω του Facebook.

Διαβάστε επίσης: Ρουβίκωνας: Ένας αυτόκλητος τιμωρός με την ανοχή Πολιτείας και «ψεκασμένων»