Σκοπιανά ΜΜΕ: Αγριο ξύλο μεταξύ εφήβων στην Πιερία για τη «Μακεδονία»

22/06/18 • 17:09 | UPD 22/06/18 • 17:10

Δημοσίευμα, του οποίου η πηγή αμφισβητείται και προκαλεί ερωτηματικά φιλοξενείται στα σκοπιανά ΜΜΕ και γίνεται λόγος για επεισόδια

Δημοσίευμα, του οποίου η πηγή αμφισβητείται και προκαλεί ερωτηματικά φιλοξενείται στα σκοπιανά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι τις προηγούμενες μέρες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στους Νέους Πόρους Πιερίας μεταξύ Σκοπιανών και Ελλήνων εφήβων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πάντα ξεκίνησαν όταν μια Ελληνίδα ρώτησε εφήβους 17-18 ετών από τα Σκόπια από πού κατάγονται. Οι νεαροί απάντησαν «από τη Μακεδονία» και εκείνη άρχισε να λογομαχεί μαζί τους και λίγο μετά φώναξε μια παρέα Ελλήνων εφήβων.

Όπως αναφέρουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, «ο καβγάς ήταν άγριος και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα» και ότι ο καβγάς έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας που κατέφθασε στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση που έλαβε από αυτόπτη μάρτυρα.

Το ρεπορτάζ, καταλήγει ως εξής: «προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την παλαίμαχη παίκτρια χάντμπολ Αντριάνα Μπούντιμιρ, που ηγείται του καμπ, αλλά δεν απάντησε στις κλήσεις μας. Λίγο μετά, δε, έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο».