Επικό βίντεο Μπαρμπαρούση: Καβάλα σε άλογο μιλάει για την Ελλάδα

20/06/18 • 20:39 | UPD 20/06/18 • 20:56

Μια παραγωγή που σε τίποτα δεν ζηλεύει τις μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ έκανε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Ανάρπαστο γίνεται τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του  Βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση που καλωσορίζει το 2018. Το βίντεο που αρχικά δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες να γίνεται και πάλι viral  στα social media.

Το βίντεο ήρθε και πάλι στην επιφάνεια μετά τις δηλώσεις του βουλευτή την περασμένη εβδομάδα από το βήμα τη Βουλής για σύλληψη του Πάνου Καμμένου, του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου από τον στρατό κάτι που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων μέχρι και την σύλληψη του την Δευτέρα.

Ο Κωνσταντίνος Μπραμπαρούσης οδηγήθηκε την Τετάρτη το πρωί στον εισαγγελέα οπού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όπως ο ίδιος αναφέρει για το βίντεο που είχε αναρτήσει, είναι ένα κάλεσμα προς τους συναγωνιστές και τους συντρόφους του, να κλείσουν μέσα στην ψυχή τους την Ελλάδα και να νιώσουν κάθε είδους μεγαλείο, όπως έχει πει ο Διονύσιος Σολωμός.

Το βίντεο είναι ένας συγκερασμός, θα τολμούσαμε να πούμε, από αρχαιοελληνικές αναφορές, νεότερα μνημεία, εικόνες από drone και τον ίδιο τον βουλευτή. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα δεν έχουμε να παρατηρήσουμε πολλά παρά μόνο ότι στην αρχή ακούγεται ο Δημήτρης ο Παπαμιχαήλ(θα ταίριαζε πολύ καλύτερα ο Κώστας ο Πρέκας, γνώμη μας) να ρωτάει ως Παπαφλέσσας τους άλλους αγωνιστές αν έχουσιν πίστη ή αν θα κάτσουν εκεί που είναι ραγιάδες οι ίδιοι και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους.

Εύχομαι το 2018 να μας φέρει υγεία και δύναμη!!!Ελπίζω το νέο έτος να είναι η αφετηρία ούτως ώστε ο Ελληνικός λαός να καταλάβει το βαρύ όνομα που κουβαλάει στις πλάτες του και επιτέλους να ξαναγίνουμε η χώρα του φωτός που υπήρξαμε στο παρελθόν…Ζούμε στην χώρα των θεών και των ηρώων!!! Επιβάλλεται να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας αλλά και παράδειγμα για τις επόμενες γενιές!!!Καλό και αγωνιστικό 2018!!!

Posted by Κώστας Ξηρομερίτης on Sunday, 31 December 2017

Ακολουθεί μια πανδαισία από εικόνες του βουλευτού και εδώ πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο. Τον βλέπουμε να υπερίπταται πάνω από τον Παρθενώνα και υπάρχει η υπόνοια ότι πετάει και πάνω από το Σούνιο. Τον βλέπουμε κλαρωμένο πάνω σε ένα βουνό, με κάτι κοτρώνες κάτω από τα πόδια του να παίζουν λιγάκι κι εκείνος ατάραχος να ισορροπεί και να μπήγει μια κραυγή, κάτι σαν «ιεεεεεεε!», κάνοντας τα βουνά να αντιλαλούν.