Απίστευτοι διαρρήκτες: Πήραν γεννήτρια, φάρμακα και ψυγεία από το Κυνοκομείο Ηρακλείου

15/06/18 • 17:24 | UPD 15/06/18 • 17:24

Διαρρήκτες έβαλαν στο «στόχαστρο» και το Κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στην Φοινικιά κλέβοντας ότι πολύτιμο βρήκαν, από φάρμακα έως και την… γεννήτρια.

Διαρρήκτες έβαλαν στο «στόχαστρο» και το Κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στην Φοινικιά κλέβοντας ότι πολύτιμο βρήκαν, από φάρμακα έως και την… γεννήτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο όταν οι υπάλληλοι του Κυνοκομείου αντίκρισαν εικόνες… χάους. Τα πάντα ήταν διαλυμένα.

Οι διαρρήκτες κόψανε τα καλώδια του συναγερμού και στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Δεν πτοήθηκαν από τα ζώα που υπήρχαν στον χώρο και με την… ησυχία τους πήραν την εφεδρική γεννήτρια λειτουργίας που διαθέτει το Κυνοκομείο, σήκωσαν τα ψυγεία και πήραν πληθώρα φαρμάκων.

«Δεν έχουν τον Θεό τους. Έκοψαν τους συναγερμούς και μπήκαν μέσα. Έκλεψαν την εφεδρική γεννήτρια και δεν είχαμε την δυνατότητα να πλύνουμε και να ποτίσουμε τα ζώα. Σήκωσαν τα ψυγεία, πήραν ένα κάρο φάρμακα», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Πέτρος Ινιωτάκης αναφέροντας παράλληλα πως πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό.

«Αυτά τα πράγματα που βιώνουμε καθημερινά είναι πρωτόγνωρα. Δεν καταλαβαίνουν αυτοί που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές τις παραβατικότητες ότι με τέτοιες κινήσεις δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Αν το Κυνοκομείο δεν λειτουργήσει κανονικά μία ημέρα θα είναι καταστροφικό», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Ινιωτάκης.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Cretapost.gr