«Παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα» – Κραυγή αγωνίας των αστυνομικών για τα επεισόδια στο ΣΕΦ

15/06/18 • 10:28 | UPD 15/06/18 • 10:28

Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΣΕΦ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, που κάνει λόγο για τραυματισμό πέντε αστυνομικών.

Ανακοίνωση για τα επεισόδια στο ΣΕΦ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, που κάνει λόγο για τραυματισμό πέντε αστυνομικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει…

“Έξω τώρα η Αστυνομία από τα γήπεδα αρρένες

Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τη Συρία αλλά από το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα.

Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση”.

Copy link
Powered by Social Snap