Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρανίδι

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρανίδι

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά, που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι, σε δασική έκταση ανάμεσα στο Πόρτο Χέλι και το Κρανίδι, στην Αργολίδα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, η φωτιά δεν προκάλεσε ζημιές σε εξοχικές κατοικίες ή άλλα διάσπαρτα κτίρια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.

Όμως, όπως πρόσθεσε, η πυρκαγιά προκάλεσε οικολογική ζημιά, αφού, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν καεί περισσότερα από χίλια στρέμματα, κυρίως με πεύκα, στο δάσος της Κορακιάς.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version