Εντυπωσιακές εικόνες από την επιθεώρηση του Στόλου από τον Προκόπη Παυλόπουλο

11/06/18 • 15:32 | UPD 11/06/18 • 15:33

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος έκανε σήμερα επιθεώρηση του Στόλου με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επιθεώρησε εν πλω σήμερα το πρωί τον ελληνικό Στόλο πολεμικών πλοίων στο πάρκο ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό.

Κατά την επιθεώρηση του Στόλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε πως «το Πολεμικό μας Ναυτικό επιβεβαιώνει, διαχρονικά, το έμβλημά του, το οποίο συντίθεται από το ιστορικό απόφθεγμα του Περικλή, κατά την μαρτυρία του Θουκυδίδη: «Μέγα το της θαλάσσης κράτος». Με το απαράμιλλο φρόνημα και την υποδειγματική αποτελεσματικότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων εν γένει, το Πολεμικό μας Ναυτικό υπερασπίζεται, στο πλαίσιο της Εθνικής του αποστολής, τα θαλάσσια σύνορά μας και, συνακόλουθα, τα θαλάσσια σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σε δηλώσεις του Μετά την επιθεώρηση ο Προκόπης Παυλόπουλος διεμήνυσε ότι Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση, και πολύ περισσότερο, οποιαδήποτε προσβολή των συνόρων και της εθνικής της κυριαρχίας και συμπλήρωσε πως θέλουμε το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης, που ενώνει τους λαούς στο δρόμο της συνεργασίας και της δημιουργίας.

Δείτε φωτογραφίες από την επιθεώρηση του Στόλου: