Οι «ενεργοί πολίτες» της Αγίας Παρασκευής θέλουν καλύτερο αθλητισμό

07/06/18 • 03:38 | UPD 07/06/18 • 13:40

Στο πλαίσιο δράσεων της ομάδας Ενεργών Πολιτών «ΑλλάΖουμε» στον δήμο Αγ. Παρασκευής πραγματοποιήθηκε πολύ σημαντική έρευνα για το αθλητισμό σε δείγμα 400 πολιτών της περιοχής.

Στα συμπεράσματα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ότι οι κάτοικοι της περιοχής:

Δεν χρησιμοποιούν τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις όσο θα ήθελαν και δεν συμμετέχουν σε προγράμματα του δήμου είτε διότι δεν τα γνωρίζουν είτε διότι δεν τους καλύπτουν. Επίσης, πιστεύουν ότι τελευταία δεν έγιναν καθόλου επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις και ότι δεν έχουν επαρκή ενημέρωση για τα αθλητικά προγράμματα.

Τα ευρήματα της έρευνας, σχολιάστηκαν εκτενώς σε εκδήλωση από τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γ. Θεοδωρακόπουλο, τον Γ. Μυλωνάκη, δημοτικό σύμβουλο Αγ. Παρασκευής και τον Π. Μπαλτόπουλου, διευθυντή Α’ Ορθοπεδικής ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Μυλωνάκης εκ μέρους της ομάδας ενεργών πολιτών «ΑλλάΖουμε» είπε: «Για να αλλάξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας, ζητήσαμε τη συμμετοχή, τη γνώμη, τις απόψεις όχι μόνο των φορέων και των ειδικών, αλλά  και των συμπολιτών μας. Πρώτα τους ακούμε και στη συνέχεια μιλάμε μαζί τους. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τη σχέση μας με τους πολίτες.»