Φρίκη: Συνταξιούχος δικηγόρος στην Λαμία κατηγορείται ότι βίαζε τα εγγόνια του

07/06/18 • 11:51 | UPD 07/06/18 • 12:15

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία, καθώς συνελήφθη 68χρονος συνταξιούχος δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό των εγγονιών του

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία, καθώς συνελήφθη 68χρονος συνταξιούχος δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των δύο εγγονιών του ηλικίας 7 και 9 ετών.

Τοπικά μέσα μεταφέρουν πληροφορίες που αφορούν ακόμα και σε βιασμό του 7χρονου κοριτσιού και του 9χρονου αγοριού, που διέμεναν μαζί με την μητέρα και τον φερόμενο δράστη παππού τους.

Το 7χρονο κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα του όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι που διαμένει μαζί με τον αδερφό της, τη μητέρα της και το φερόμενο δράστη παππού της. Στη συνέχεια η εκπαιδευτικός ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου και εκείνος απευθύνθηκε στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας Λαμίας, μετά τις καταγγελίες, διέταξε να προχωρήσει η σύλληψη του 68χρονου ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι στην εισαγγελία.

Παράλληλα, αναμένονται τα ευρήματα ιατροδικαστικής εξέτασης που διατάχθηκε από την ιατροδικαστή Λαμίας.

Για αρρωστημένη κατάσταση και ασύμμετρες ψυχοκοινωνικές καταστάσεις κάνουν λόγο λαμιώτικοι νομικοί κύκλοι, ενώ δεν έκρυψαν τον αποτροπιασμό τους για το συμβάν.