«Καρώνης»: Ποια είναι η εταιρεία που είδε την αποθήκη της να καίγεται στο Περιστέρι

05/06/18 • 14:32 | UPD 05/06/18 • 14:39

Στην γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών «Καρώνης» άνηκε η αποθήκη που καταστράφηκε σήμερα τα ξημερώματα από πυρκαγιά στο Περιστέρι.

Στην γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών «Καρώνης» άνηκε η αποθήκη που καταστράφηκε σήμερα τα ξημερώματα από πυρκαγιά στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30, εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι ολοσχερής χωρίς ευτυχώς να επεκταθεί στο υπόγειο του κτίσματος αλλά και σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: «Κόλαση» φωτιάς στο Περιστέρι: Καταστράφηκε η αποθήκη ηλεκτρικών [βίντεο]

«Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε», δήλωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Καρώνης.

Ποια είναι η εταιρεία Καρώνης

Η εταιρεία, ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.

Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β’ διαλογής.

Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.