ακούγονται διαρκώς εκρήξεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλη φωτιά στο Περιστέρι σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη – Απειλήθηκαν σπίτια

05/06/18 • 07:51 | UPD 05/06/18 • 08:46

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στην οδό Στυλιανού Γονατά, στο Περιστέρι. Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δίνουν σκληρή μάχη, ώστε να μην επεκταθεί η φωτιά σε διπλανά κτίρια και σπίτια. Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένο άτομο στον χώρο.

Οι κάτοικοι μιλούν για μια μεγάλη φωτιά σε έναν χώρο γεμάτο εύφλεκτα υλικά με πολλές αποθήκες και υπόγεια, αλλά και εγκατάσταση με πετρέλαιο. Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που ο καπνός υψώθηκε για αρκετά μέτρα στον ουρανό ενώ έχει «πνίξει» τα γύρω σπίτια. Οι ένοικοί τους έχουν, πάντως, απομακρυνθεί για προληπτικούς λόγους.

Το κτήριο ήδη έχει αρχίσει να έχει προβλήματα στατικότητας λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Περιστερίου φαίνεται ότι υπάρχει αποτέλεσμα στις προσπάθειες των πυροσβεστών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα σπίτια που υπάρχουν δίπλα στην αποθήκη. Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας γυναίκας ωστόσο υπάρχει ένα σπίτι το οποίο έχει υποστεί ζημιές από τις φλόγες.