Εργάζονταν στο λαϊκό νοσοκομείο

Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα

23/05/18 • 13:41 | UPD 23/05/18 • 16:38

Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα και η μητέρα της είχε δηλώσει την εξαφάνιση της

Συνελήφθη η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς, ο 34χρονος ιδιοκτήτης φαρμακαποθήκης, ο οποίος εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και συνελήφθη πριν λίγες ημέρες μετά από έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Πρόκειται για τον γιο κατηγορούμενου στην υπόθεση, στον οποίο αποδίδεται η πραγματική ιδιοκτησία της φαρμακαποθήκης, που συνελήφθη με τους υπόλοιπους 20 κατηγορούμενους και έχει ήδη απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος με όρους. Κατά τη δικογραφία, ο πατέρας του 34χρονου φαίνεται να είχε τη μέριμνα για την μεταφορά και αποθήκευση των προς παράνομη εξαγωγή ακριβών φαρμάκων, αρμοδιότητα που του απέδωσε και τον χαρακτηρισμό «αποθηκάριος».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 34χρονου, μεταξύ άλλων, δεκάδες πολύτιμους λίθους, όπως ρουμπίνια και ζαφείρια, αλλά και μεγάλη ποσότητα αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων.

Απολογούμενος, ο επιχειρηματίας είπε ότι είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος φαρμακαποθήκης και ότι δεν έχει απολύτως καμία συμμετοχή σε παράνομες ενέργειες και δραστηριότητες του κυκλώματος.