Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στην Κρήτη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη που καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στην Κρήτη

Σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, το οκτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, όταν έπεσε πάνω του η γκαραζόπορτα του σπιτιού του στην Κρήτη.

Η μικρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Χανίων στο Ηράκλειο, και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της και χωρίς να υποβληθεί σε επέμβαση. Φέρει θλαστικά τραύματα στοι κεφάλι και στον θώρακα.

Στο πλευρό της οκτάχρονης, βρίσκονται οι γονείς της, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.

Πηγή: ekriti.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version